viber telegram phone1(044) 233-84-04 phone2(067) 502-51-52 phone3(050) 109-47-07 phone4(063) 233-84-04
Наш адресс:
г. Киев, м. Черниговская, ул. Попудренко, 52, оф. 203-б
График работы:
Пн-пт: 09:00 - 19:00 Суббота: 09:00 - 16:00
0

0 товаров 0 грн.

3g інтернет від LycaMobile Україна

На мобільний сцену України виходить новий гравець. Lycamobile, бренд, запущений в 2005 році, вже працює в 22 країнах світу і обслуговує 15 мільйонів абонентів. Основний упор в своїй діяльності робить на продаж сім-карт для міжнародних дзвінків.

Лайкамобайл - віртуальний оператор

Орендуючи в кожній країні своєї присутності обладнання, Лайкамобайл дозволяє встановлювати невисокі тарифи на міжнародні розмови між своїми абонентами. При виході на новий для себе ринок зазвичай проводить агресивну цінову політику, для заняття максимально можливої частки ринку. Для цього, крім послуг голосового зв'язку, надає послуги виходу в інтернет.


Огляд і переваги оператора LycaMobile

В нашій країні Лайка буде використовувати інфраструктуру 3 Моба. Відповідно послуги будуть надаватися з використанням стандарту UMTS/W-CDMA, а значить 3g LycaMobile інтернет в Україні буде мати швидкість до 7,1 Мбіт/сек. Покриття ТриМоб дозволяє надавати послуги у всіх великих містах. Однак, для менш великих, такого покриття недостатньо. Для цього було укладено договір з компанією Vodafone (він же МТС) на надання національного роумінгу, завдяки чому і на решті території якість зв'язку і швидкість буде як у Vodafone.

У чому відмінності і переваги

Проблем з 3g модемами спостерігатися не повинно, так як стандарт зв'язку не відрізняється від ТриМоб, Київстару, Водафон і Лайфселла, то модеми для цих компаній будуть підходити і для Лайки.

З огляду на манеру виходу на ринок, варто очікувати досить цікавих пропозицій не тільки для розмов, але і для серфінгу в мережі. LycaMobile інтернет обіцяє бути конкурентоспроможним. Вже зараз доступні два тарифу Лайкамобайл пропонують хвилини на розмови, пакет смсок і великий обсяг трафіку.

Як дістати інтернет LycaMobile

Вибір обладнання

Цікавим маркетинговим ходом нового оператора є безкоштовна доставка сім-карти клієнтові. Нам ще належить перевірити в дійсності дана обіцянка, але вже зараз в нашому магазині ви зможете придбати 3g модем для інтернету від Лайкамобайл і дізнатися, як підключитися, які налаштування необхідно виконати і проконсультуватися з приводу вибору найбільш зручного для вас тарифу.



Узнать подробнее у специалиста-консультанта

Оставьте Ваш телефон, наш эксперт перезвонит Вам в течение 5 минут и ответит на все вопросы!

заявка2
заявка3


Популярные Роутеры
Популярные Модемы
Популярные Антенны
Корзина пуста