Карта покриття Інтертелеком в Одеській області

Актуальні дані на: 04 грудень 2020 року

Жителі регіону можуть реалізувати потенціал своїх гаджетів в повну силу завдяки 3G інтернету. Для Інтертелеком Одеса дуже значимий регіон, адже тільки там організація створила 27 мультиплексорних вузлів (найбільше число в Україні). Через їх об'єднання в кільцеві структури при зміні параметрів основного каналу від еталонних, відбувається перемикання на обхідний. Таким чином, зберігається надійність і якість зв'язку.

Для мешканців Одеської області ми пропонуємо сучасні варіанти підключення, для отримання швидкого інтернету, у місцях, де немає можливості підключити оптику. Ознайомтесь з нашими пропозиціями. Переглянути.

Особливості покриття Інтертелеком в Одесі

Оптоволоконні лінії покривають практично всю площу області. 3G інтернет в Одесі і області доступний для ипользования не тільки проживають у великих населених пунктах. Весь спектр послуг доступний і в невеликих селах:

• Якісне з'єднання, стійке до перешкод
  • Конфіденційність - високий ступінь захисту від прослуховування і несанкціонованого злому.
  • Безпечний для здоров'я рівень потужності сигналу. У інших операторів він перевищує допустимий поріг і завдає шкоди.
  • Найкраща швидкість передачі відомостей.
  • Інтертелеком Одеса тарифи в більшості випадків не мають лімітів. Також є можливість підібрати підходящу пропозицію для будь-якого портативного пристрою.
  • Підключення мобільного входу у всесвітню павутину там, де провести провідний інтернет з технічних причин не можна.

3G з максимальною швидкістю

Як в обласному центрі, так і на території регіону обмін інформацією здійснюється не тільки за технологією EV-DO. Внаслідок апгрейда обладнання з'явилася унікальна можливість у абонентів Інтертелеком - Rev.B +, яке забезпечує інформаційний потік і досягає 14,7 Мбіт/с. Скористатися цим поколінням стандарту можна не тільки в будь-якому місці міста (і майже в усіх смт цієї місцевості), а й на багатьох міжнародних трасах.

Інтертелеком Одеса

Крім цього, столиця області - один з 17 міст в нашій країні, де компанія здійснила національну програму і оснастила громадський транспорт безкоштовним Wi-Fi. Тепер пасажири під час поїздки не відриваються від своїх захоплень. Потрібно тільки сісти, наприклад, в трамвай чи тролейбус, на якому є знак бездротової мережі, і підключити свій гаджет. Пароль не потрібний. До того ж, згідно з планом, здійснено оснащення автобусів і маршрутних таксі на міжміських маршрутах (зокрема належать «Автолюкс»), і поїздів ( «Інтерсіті»).