Карта покриття Інтертелеком в Донецькій області

В 2011 рік у східному секторі країни стартував продаж послуг компанії Інтертелеком (Донецьк і 5 обласних центрів). Ліцензія була отримана в 2009 році. Незважаючи на досить успішне і активний початок, програму по інтернетизації населених пунктів регіону довелося призупинити у зв'язку з непередбаченими бойовими діями. Однак навіть в складних умовах компанія намагається задовольнити всі запити своїх клієнтів, забезпечуючи якісну бездротовий зв'язок.

Технічні характеристики покриття

На території Донецької області знаходитися всього 2 мультиплексорних вузла: 1-й в місті Часів Яр, 2-й в місті Красноармійськ (Покровск). В даний час область має саме малорозвинених покриттям CDMA і охоплює близько 60% території. Схід і захід практично не охоплені оптоволоконними мережами організації. Мережа 3G інтернету за технологією EV-DO Rev.A покриває не більше 50% території. З'єднанням турбо-інтернету від Інтертелеком швидкість 14,7 Мбіт можуть скористатися жителі лише незначній території області (близько 35%), яка тягнеться смугою з півдня на північ (через центральну частину):

Лиман, Слов'янськ, Бахмут, Краматорськ, Дружківка
Світлодарськ, розсадження, Зайцеве
Волноваха, Нікольське, Маріуполь, Сартана, Тополине, Новоянисоль
Кегичівка, Красноград, Краснокутськ
Песочин, Чугуїв, Балаклея, Первомайський

Особливості підключення в регіоні

На даний момент Інтертелеком в м Донецьк недоступний. Тому програма з надання безкоштовного високошвидкісного доступу в інтернет там не працює. І все ж, в перспективі оператор планує відновлення мережі.

Інтертелеком Донецьк карта 3G

Зараз 3G інтернет в Україні набирає число своїх шанувальників. Провайдер помітно виділяється серед інших аналогічних по багатьом вимогам, які виставляють абоненти:

• Підключивши свій девайс до мережі першого національного оператора CDMA можна не хвилюватися про потужних випромінюваннях при прийомі сигналу.
  • Клієнти організації завжди впевнені, що їх персональні дані не потраплять до підозрілих особистостей.
  • Скористатися зв'язком можна практично в будь-який куточок країни.
  • Різноманітні тарифні плани, в т.ч. безлімітні.

Для роботи в мережах провайдера необхідний модем Інтертелеком, ціна такого обладнання досить гнучка, тому Ви зможете вибрати обладнання на будь-який смак. Наші консультанти допоможуть підключити стартові Інтертелеком пакети відповідати Вашому населеного пункту.