Карта покриття Інтертелеком в Запорізькій області

2009 ознаменувався розширенням сфери діяльності Інтертелеком - Запоріжжя і ще 5 обласних центрів доповнили карту покриття бездротового інтернету (технологія CDMA) компанії. З 2011 року після завершення будівництва мережі CDMA в масштабах країни, компанія почала активну роботу в Запорізькій області.

Для мешканців Запоріжськї області ми пропонуємо сучасні варіанти підключення, для отримання швидкого інтернету, у місцях, де немає можливості підключити оптику. Ознайомтесь з нашими пропозиціями. Переглянути.

Технічні характеристики і переваги

В даний момент на території регіону працює всього 2 мультиплексорних вузла. Один розташований в Запоріжжі, другий знаходиться в Мелітополі. Зона покриття Інтертелеком охоплює практично всю територію області, за винятком деяких населених пунктів, де послуги провайдера недоступні.

Навіть в цьому випадку не слід впадати у відчай, адже організація досі продовжує програму з розширення своєї зони діяльності в сільській місцевості. Також не забувайте, що радіус дії однієї базової станції провайдера не менше 35 км. У Запоріжжя 3G можливий, як і в регіоні, не тільки в стандарті EV-DO Rev. A, а й в Rev.B + (швидкість до 14,7 Мбіт / с). Короткий список місць, де доступний турбо 3G:

Запоріжжя, Гуляйполе, Новомиколаївка, Вільнянськ
Пологи, Куйбишеве
Бердянськ, Мелітополь, Костянтинівка, Якимівка, Степанівка 1-я, Кирилівка, Приморськ, Приазовське
Енергодар, Кам'янка Дніпровська Веселе, Дніпрорудне
Орєхов, Токмак, Василівка, Молочанськ, Чернігівка

Особливості 3G інтернету в області

Запоріжжя не входить в список міст, де комунальний транспорт оснащений обладнанням в рамках програми від оператора для надання безкоштовного Wi-Fi. Однак жителям міста не варто засмучуватися, навіть якщо доводиться розраховувати на можливості свого тарифу. Адже на території міста існує можливість скористатися доступом до мережі з найкращого швидкістю, яка доступна мобільних мереж на Україні. Не забувайте про компанію «Автолюкс», яка в рамках співпраці з провайдером дозволила на своєму міжміському транспорті встановити обладнання для безкоштовного мобільного входу у всесвітню павутину.

3g інтернет запорожье

Гнучкі тарифні плани

У Інтертелеком тарифи різноманітні, що враховують особливості персональних пристроїв. Практично всі тарифні плани не мають ліміту понад пакетного обсягу даних. На нашому сайті Ви можете отримати всю необхідну інформацію по тарифам і купити модем 3g Інтертелеком , а також проконсультуватися у фахівців , залишивши свій контактний телефон в формі зворотного зв'язку.