Карта покриття Інтертелеком в Рівненській області

Актуальні дані на: 04 грудень 2020 року

Інтертелеком в Рівненській області зібрав багато абонентів. У регіоні працює ще три 3G оператора: МТС, Трімоб і Київстар. Розглянуті оператор вважається найпопулярнішим, покриття становить 88% території країни, не виняток і Рівненська область, переважна частина працює в технології EVDO Rev B. + Rev A. - Здолбунів, Гоща, Корець, Радивилів, Дубно, Млинів, Зарічне і багато інших населених пунктів, максимальна швидкість передачі даних 14,7 Мбіт/сек. Деякі міста підтримують тільки технологію EVDO Rev A., це міста: Клесів, Березове, Озерськ, Більська Воля та інші, максимальна швидкість до 3,1 Мбіт/сек.

Для мешканців Рівенської області ми пропонуємо сучасні варіанти підключення, для отримання швидкого інтернету, у місцях, де немає можливості підключити оптику. Ознайомтесь з нашими пропозиціями. Переглянути.

Необхідне обладнання для роботи в мережах

Інтертелеком в Рівному працює без перебоїв, компанія визнана кращою за такими критеріями: швидкість інтернету, якість обслуговування, вигідність тарифів.

Щоб дізнатися про рівень сигналу конкретно в заданому населеному пункті, зателефонуйте нам в офіс, і отримаєте консультацію від спеціаліста. Для підключення 3G інтернету, знадобиться гаджет, наприклад, переносний Wifi роутер , його можна знайти і купити в нашому магазині, за оптимальною ціною, якщо інтернет підключений суто до ПК, радимо розглянути USB-модем, ми можемо підібрати кращу модель спеціально для вас.

Вибирайте правильний 3G інтернет

Карта Інтертелеком знаходиться на нашому сайті, у вільному доступі. У будь-який момент можна перевірити рівень сигналу і розташування вишок, в заданому регіоні, це значно поліпшить якість роботи 3G для Вас.

Інтертелеком Рівне покриття

Радіус дії однієї базової станції оператора 30-40 км, завдяки цьому оператор покриває практично всю Україну. Виходячи з перерахованих вище фактів, можна зробити висновок: компанія не дарма стала вибором багатьох користувачів, надійність і якість понад усе!