Карта покриття Інтертелеком в Полтавській області

Актуальні дані на: 04 грудень 2020 року

Початок партнерства Інтертелеком-Полтава було покладено 25 лютого 2008 року, коли в місті було відкрито центр, де клієнти могли отримати обслуговування і скористатися можливостями мережі CDMA. Всього за рік оператор домігся успіху в Полтавській області та значно збільшив свою абонентську базу. І навіть зараз (через майже десять років) Інтертелеком як і раніше затребуваний і носить звання національного оператора.

Для мешканців Полтавської області ми пропонуємо сучасні варіанти підключення, для отримання швидкого інтернету, у місцях, де немає можливості підключити оптику. Ознайомтесь з нашими пропозиціями. Переглянути.

Технічні характеристики і переваги

Всього мультиплексорних вузлів в Полтавському регіоні розташовано 6. У самому регіональному центрі перебувати 3 вузли. Один з них розташований на території Полтавського ОРТПЦ. Другий - на території підприємства Укртелеком.

Всього покриття CDMA охоплює близько 95% Полтавській області. 3G інтернетом (EV-DO Rev.A) можуть скористатися більшість жителів регіону (близько 80% площі). А ось турбо-інтернет доступний обмеженому числу клієнтів провайдера. Адже технологія Rev.B + поширена на незначній частині області - не більше 40%.

Заводське, Лохвиця, Гадяч, Зіньків, Пирятин
Опішня, Диканька, Котельва, Полтава, Карлівка
Кобеляки, Горішні Плавні, Кременчук, Нові Санжари
Семенівка, Оржиця, Лубни, Глобине, Хорол, Гребінка
Велика Багачка, Решетилівка, Миргород, Гоголеве, Коноплянка

Особливості покриття та обладнання

Для жителів Полтави і гостей міста компанія Інтертелеком зробила подарунок - реалізувала програму, суть якої полягає в наданні послуги бездротового (Wi-Fi) з'єднання в комунальному транспорті безоплатно. Також, таким чином, оператор показує можливості свого обладнання. Скористатися цим може будь-хто. Швидкість інтернету 3G послуги безкоштовного Wi-Fi досягає унікального для українських мереж показника - 14,7 Мбіт.

В основі комерційного успіху компанії лежить кілька фактів:

• Робота провайдера, крім надання якісних послуг, також спрямована на співпрацю з усіма своїми абонентами, де панують індивідуальний підхід і взаємоповага.
  • Зона покриття Інтертелеком в Україні найбільш розгалужена. Керівництво компанії встановило мета - щоб кожен українець міг дзвонити і обмінюватися інформацією в будь-якому місці нашої країни. Хоч на вершині гір, хоч посеред степу або в глибинці абоненти оператора не повинні зазнавати труднощів у спілкуванні і досліджувати навколишній світ з максимальними можливостями.

Інтертелеком Полтава

В нашому магазині Ви можете купити модем Інтертелеком , підібрати свої Інтертелеком тарифи, а також отримати безкоштовну консультацію щодо підключення та вибору обладнання. Залиште свій контактний номер телефону в формі зворотного зв'язку, і ми передзвонимо.