Карта покриття Інтертелеком в Кіровоградській області

У 2007 році бурхливий розвиток мереж призвело до розширення зони комерційної діяльності компанії Інтертелеком - Кропивницький (29 березня) і інші обласні центри України відзначили відкриття безлічі центрів з обслуговування абонентів і продажу послуг. Якісний зв'язок, бездротовий 3G інтернет (доступний з 1 квітня 2008 року) завоювали довіру чималого кількість клієнтів. Це дозволило компанії істотно закріпитися на ринку мобільного зв'язку і привертати увагу нових абонентів і до цього дня.

Для мешканців Кіровоградській області ми пропонуємо сучасні варіанти підключення, для отримання швидкого інтернету, у місцях, де немає можливості підключити оптику. Ознайомтесь з нашими пропозиціями. Переглянути.

Технічні характеристики і особливості покриття

В Кіровоградській області мультиплексорних вузлів всього налічується 22. У Кропивницького їх 6. Двоє з них розташовані в стратегічних місцях: один на території ОРТПЦ, другий - Укртелеком. У Інтертелеком базові станції в Кіровоградському регіоні розташовані таким чином, що покриття CDMA охоплює практично всю площу (приблизно 95%). Мобільний 3G обмін даними можливий на більшій частині регіону. Там мережі працюють по одному із стандартів технології EV-DO - Rev.A. Відносно доступу до всесвітньої павутини, коли з'єднання виконується в турборежимі (швидкість до 14,7 Мбіт), то він доступний на жаль, не скрізь. В даний час оператор зміг модернізувати під стандарт Rev.B + близько половини своїх мереж:

Олександрівка, Лісове, Турія, Смоліне, Новомиргород, Мала Виска, Кагарлик, Новоархангельськ, Знам'янка
Нова Прага, Петрове, Олександрія, Срібне, Озера, Червона Кам'янка
Бобринець, Устинівка, Чарівне, Устинівка, Висоцьке
Саврань, Ульянівка, Хащувате, Гайворон, Добровеличківка, Капитанка
Новогородка, Кампанеевка, Новоукраїнка, Помічна, Кропивницький, Злинка, Ромашки, Нове

Переваги оператора і великий вибір обладнання

В громадському транспорті міста Кропивницький на превеликий жаль безкоштовний доступ до всесвітньої павутини неможливий. Однак, багато абонентів не залишають надію, що оператор прийме рішення і розширить громадську програму по забезпеченню комунального транспорту Wi-Fi.

Інтертелеком Кропивницький покриття

Втім, компанія Автолюкс підписала з провайдером угоду, згідно з яким багато автобуси міжміського призначення оснащені Wi-Fi обладнанням і тепер пасажири можуть під час поїздки підключити 3G інтернет безкоштовно.

Завдяки провайдеру багато українців відкрили для себе можливості мобільного інтернету і можуть їм насолоджуватися на більшій частині нашої країни. У нас на сайті Ви зможете підібрати 3g модем Інтертелеком від основних виробників такого обладнання, дізнатися які є Інтертелеком тарифи на інтернет, а наші консультанти допоможуть зробити правильний вибір. Залишайте свої контактні дані у формі зворотного зв'язку, і ми передзвонимо.