Карта покриття Інтертелеком в Київській області

Актуальні дані на: 03 серпень 2020 року

У 2007 році список міст, де компанія могла надавати послуг зв'язку, поповнився 16 містами. Один з них, де був відкритий центр обслуговування клієнтів Інтертелеком - Київ. Столиця України була визнана дуже перспективним напрямок для розвитку і тому компанія приділила їй і регіону особливо пильну увагу.

Для мешканців Київської області ми пропонуємо сучасні варіанти підключення, для отримання швидкого інтернету, у місцях, де немає можливості підключити оптику. Ознайомтесь з нашими пропозиціями. Переглянути.

Технічні характеристики мереж

Всього на території регіону працює 14 мультиплексорних вузла, з них 4 розташовані в столиці. Зона покриття Інтертелеком в області щільна і становить майже 100%. Міста з найкращою зв'язком 3G інтернет - Київ і прилеглі населені пункти. Жителі всієї області можуть користуватися стандартним 3G з'єднанням (швидкість 3,1 Мбіт). Покриття високошвидкісного турбо інтернету (стандарт EV-DO Rev. B +) досить широке, але скористатися ним, на жаль, можуть не всі. Турбо 3G зв'язок доступний для жителів наступних місць проживання:

Київ, Бровари, Ірпінь, Іванків
Березань, Згурівка, Яготин, Переяслав-Хмельницький
Біла Церква, Миронівка, Богуслав, Тараща
Сквира, Тетіїв, Фастів
Бориспіль, Обухів

Можливий доступ в мережу зі швидкістю 14,7 Мбіт / с на трасах міжнародного призначення. Крім цього, обладнанням оператора укомплектовані сучасні високошвидкісні поїзди. Також варто відзначити, що столиця потрапив в список міст, де реалізована програма по оснащенню комунального транспорту Wi-Fi. Скористатися ним може кожен пасажир, для цього на своєму пристрої знайдіть точку доступу з назвою оператора - він безкоштовний і не вимагає пароля.

Тарифні плани і обладнання Інтертелеком в Києві і області

3г покриття Інтертелеком київ

У Інтертелеком тарифи 3G інтернету відрізняються великим вибором і грамотним підходом. Навіть найвибагливіший абонент знайде цікаве для нього пропозицію, адже тарифні плани вельми різноманітні і враховують технічні особливості переносних пристроїв. Також компанія не зупиняється у своєму розвитку і продовжує не тільки модернізувати і розширювати мережу, а й встановлює привабливі тарифи для своїх абонентів, головною особливістю яких є безліміт трафіку (доступний лише для деяких тарифних планах). Для роботи з мережею потрібен відповідний Інтертелеком модем, купити який Ви можете в нашому інтернет-магазині .

Зручне обслуговування, привабливі тарифи і можливість входити в мережу в будь-якій точці України - все це коштує Вашої уваги.