Карта покриття Інтертелеком в Харківській області

Компанія почала свою діяльність в далекому 2001 році в ролі регіонального оператора. Протягом 6-ти років він став національним. Одним з перших міст в східній частині країни став для Інтертелеком Харків. Відбулася ця подія в 2009 році, коли організація отримала ліцензію, завдяки чому вона могла надавати свої послуги на сході України. З тих пір компанія невпинно піклувалася про жителів області.

Для мешканців Харьківської області ми пропонуємо сучасні варіанти підключення, для отримання швидкого інтернету, у місцях, де немає можливості підключити оптику. Ознайомтесь з нашими пропозиціями. Переглянути.

Технічні характеристики і особливості

Зараз по Харківській області працює 4 мультиплексорних вузлів, один перебувати на території ПАТ «Укртелеком» в рамках співпраці між операторами зв'язку. На території всієї країни оператор постійно розвиває 3G інтернет - Харків не виняток, покриття в області дозволяє виходити в інтернет в стандартах EV-DO Rev.A і Rev.B +.

Варто відзначити, що в даному регіоні прийом один з найбільш щільних на сході і продовжує розширюватися. Адже провайдер не зупиняється на досягнутому і активно модернізує базові станції. Інтернет зі швидкістю близько 14,7 Мбіт/с доступний в наступних великих населених пунктах і прилеглих до них поселень:

Харків, Богодухів, Вовчанськ
Великий Бурлук, Ізюм, Борова
Краснопавлівка, Лозова, Близнюки, Барвінкове, Сахновщина
Кегичівка, Красноград, Краснокутськ
Песочин, Чугуїв, Балаклея, Первомайський

Також можливо скористатися даною послугою і на основних трасах. Особливо, якщо їхати в автобусах «Автолюкс». На жаль, столиця регіону не значитися в списку міст, в яких реалізується національна програма про оснащення громадського транспорту безкоштовним Wi-Fi. Тому здійснюючи поїздки по цьому чудовому місту на тролейбусі або в трамваї доведеться обходиться можливостями свого тарифного плану.

Підключення та різноманітність тарифних планів

І все ж не впадайте у відчай! Тарифи Інтертелеком для здійснення входу в мережу значно відрізняються від аналогічних у інших представників і мають безліч переваг. Головні переваги:

• Лінійка тарифів з 3G турбо дозволяє входити у всесвітню павутину з найбільшою швидкістю, яку забезпечує обладнання провайдера.
  • Використання трафіку в більшій кількості, ніж встановлено пакетом в основному безлімітне.
  • Багато цікавих пропозицій для різних типів пристроїв.

На нашому сайті Ви зможете підібрати тарифний план, який буде вигідним для Вашого місця проживання. Телефонуйте нам і отримуйте професійну консультацію.

Інтертелеком карта покриття

Чому варто вибирати нас

В нашому інтернет-магазині Ви зможете купити модем Інтертелеком , попередньо порадившись з професіоналами в сфері бездротового обладнання. Пишіть в чат або залишайте свій контактний телефон. Також ми допоможемо підібрати Інтертелеком 3g тарифи для Вашого регіону і потреб і підкажемо у виборі обладнання, долає сигнал, такого як антени для модему . Будемо раді допомогти.