Карта покриття Інтертелеком Чернігівська область

Інтертелеком в Чернігові має широку зону покриття, користувачі вибрали саме цього оператора, за вигоду тарифів, зручність у використанні, приємне сервісне обслуговування, і стабільність в роботі, все це вже на протязі 15 років. За цей час провайдер покрив більш ніж 80% території країни. Дізнайтеся який 3g інтернет краще в Україні, виберіть цього провайдера, і переконайтеся в його першості. Крім того, в Чернігівській області працюють і інші передові 3G оператори України: МТС, Трімоб, Київстар.

Технічні характеристики і переваги

Інтертелеком в Чернігівській області працює в двох технологіях, EV-DO Rev A. і EV-DO Rev B., вони відрізняються швидкістю. У деяких містах працюють обидві технології: Козелець, Остер, Ічня, Прилуки, Семенівка, Городня, Корюківка, Пагорби, Сосниця, Короп, Ніжин, Носівка, Варва, Срібне, Дмитрівка, Бахмач, Ріпки, Замглай, Мена, Щорс, Любеч, Славутич і це ще не все. Інтертелеком Rev B. видає швидкість до 14,7 Мбіт/сек, що є значним показником; Rev A. швидкість до 3,1. Якщо Ви хочете отримати інтернет в селі , де слабкий сигналом, підключіть зовнішню антену Інтертелеком , вона послужить підсилювачем. Щоб дізнатися, як вибрати антену, радимо звернутися до наших фахівців по телефону, або написавши на пошту.

Інтертелеком Чернігів карта покриття

Особливості використання та тарифи

Стабільне покриття 3G буде можливо при наявності гаджета, на який здійснюється підключення, це може бути Wifi роутер, він буде роздавати інтернет в певному радіусі (залежить від пристрою); вай фай модем Інтертелеком , здійснює підключення до ПК, ноутбуків, нетбуків; USB-модеми з модулем Wifi - можливості і підключення до ПК і роздачі бездротового інтернету. На нашому сайті наданий широкий асортимент різних пристроїв, за доступними цінами і з можливістю доставки. Також, Ви можете звернутися до менеджерів компанії USB-MODEM, ми допоможемо підібрати правильний тариф Інтертелеком для Вашого регіону і проконсультуємо по вибору пристрою.