Карта покриття Інтертелеком в Черкаській області

Актуальні дані на: 03 серпень 2020 року

У 2007 році в 16 великих містах України були відкриті центри для обслуговування клієнтів компанії Інтертелеком. Черкаси теж значилися в цьому списку. У той рік оператор пропонував послуги CDMA зв'язку, але вже через рік в Черкаській області була реалізована послуга 3G інтернету. З тих пір провайдер не тільки розширив свою мережу зв'язку в регіоні, а й значно збільшив номерну базу клієнтів.

Для мешканців Черкаській області ми пропонуємо сучасні варіанти підключення, для отримання швидкого інтернету, у місцях, де немає можливості підключити оптику. Ознайомтесь з нашими пропозиціями. Переглянути.

Технічні характеристики і переваги покриття

Всього по області размещено10 мультиплексорних вузлів.

Кілька з них розташовані в місті Умань. У столиці регіону їх 2: перший на території компанії Укртелеком, другий на території Черкаського ОРТПЦ. В області у Інтертелеком зона покриття CDMA одна з найкращих в країні - понад 95%. 3G мережі (Rev.A - покоління технології EV-DO) покриває приблизно 90% території. А унікальне для України покоління Rev.B + з турбо швидкістю - понад 80% площі.

Великий Хутір, Канів, Золотоноша, Драбів
Сміла, Червона Слобода, Чапаєвка, Чигирин, Черкаси
Шпола, Ватутіне, Умань, Тальне, Кам'янка, Христинівка, Монастирище
Буки, Маньківка, Іваньки, Цибулів, Жашків
Городище, Звенигородка, Водяники, Корсунь-Шевченківський

Протягом останніх кількох років в Черкасах мобільний інтернет 3G доступний кожному пасажиру комунального транспорту. Адже в цьому місті, як і ще 16-ти провайдер здійснив свою програму - дозволити громадськості випробувати технічні можливості компанії. Послуга турбо з'єднання абсолютно безкоштовна і не має обмежень. Потрібно тільки зробити поїздку в будь-якому громадському транспорті із зазначенням про безкоштовне Wi-Fi.

Різноманітність тарифних планів і обладнання

Основна мета компанії - з найкращим результатом задовольнити вимоги своїх абонентів до якості зв'язку та доступу у всесвітню павутину. Для цього оператор постійно працює над удосконаленням свого обладнання, продовжує розширювати зону покриття і прагнути до реалізації своїх програм. Спеціально для зручності клієнтів фахівцями оператора були розроблені різноманітні тарифні плани. Серед них кожен може підібрати відповідний йому як по набору послуг, так і за вартістю. Тому, якщо хочете якісний і стабільний доступ в мережу в будь-якому місці нашої країни - приєднуйтеся до провайдера!

Інтертелеком Черкаси покриття

У нас на сайті Ви можете купити купити 3g модем Інтертелеком , підібрати вигідні тарифи на інтернет Інтертелеком, а також отримати безкоштовну консультацію щодо підключення та вибору обладнання. Залиште свій контактний номер телефону в формі зворотного зв'язку, і ми передзвонимо.