(044) 233-84-04 (067) 502-51-52 (050) 109-47-07 (063) 233-84-04
Особистий кабінет Увійти
Кошик

Карта покриття 3G оператора Київстар

Оператор є одним з піонерів мобільного ринку України. Спочатку був в ролі наздоганяючого UMC (перша назва МТС-Водафон), але зміг нав'язати конкуренцію і, за короткий проміжок часу вибився в лідери.

На даний момент обслуговує більше 27 мільйонів абонентів, надаючи послуги голосового зв'язку і мобільного доступу в мережу по всій території свого охоплення. Послуги з роумінгу доступні в 195 країнах і 5 світових континентів.

Дякую! Ваша заявка успішно відправлена і в найближчий час з Вами зв'яжеться наш представник.

Підібрати кращий інтернет

Інтернет потрібен для:

Буду користуватися інтернетом на пристроях:

Де Вам необхідний інтернет:

Покриття 3G Київстар займає велику територію

Оператор має одну з найбільших в країні територій, яка охоплює обласні та районні центри, більш ніж 28 тисяч дрібних містах і селищ.

Також покриваються всі основні дороги і траси національного і регіонального значення, значний відсоток морських і річкових узбереж. На всій охопленій території сумарно живе 98% населення України.

Карта покриття 3g Київстар

Компанія однією з перших почала модернізувати свої мережі для впровадження технології передачі швидкої мобільного зв'язку, а з отриманням ліцензії стала активно її впроваджувати, охоплюючи нові міста.

На даний момент покриття 3G Київстар є одним з найбільш динамічно розвиваються. Уже охоплені всі обласні центри та передмістя великих міст, таких як Київ, Харків, Дніпро, Львів, Одеса, а також районні центри і великі села.

покриття 4джі київстар3g тарифи київстарbezlim 4г internet4г internet

Жорстка конкуренція на ринку на дає часу на відпочинок і відкладання експансії на потім. І Водафон і Лайфселл йдуть поруч.

В новинних стрічках регулярно приходять повідомлення про те, як ці три оператори відкривають черговий новий місто. Так що хвилюватися про розвиток карти покриття 3G Київстар не доводиться. Незабаром високошвидкісний доступ на свій охвату буде програвати 2G.

Устаткування для підключення до інтернету

Швидкість підключення до високошвидкісного інтернету від провайдера досягає до 21,6 Мбіт/сек і в перспективі швидкість може зрости ще більше.

Цього достатньо для комфортного серфінгу по мережі, перегляду сайтів з великою кількістю картинок, спілкування по Skype в відеорежимі і перегляду онлайн відео. Все це забезпечується за допомогою технології UMTS/W-CDMA.

Обладнання для роботи з мережею

Для роботи за стандартами даної технології на нашому сайті представлена ​​велика кількість роутерів для Київстар, а тим, кому не потрібно роздавати інтернет, а необхідний мініатюрний девайс для прийому бездротового інтернету, підійде модем Київстар . Також у нас можна вибрати найбільш підходящий під Ваші вимоги тариф.