Карта покриття Водафон 3g в Україні

Vodafone має багату історію. Називаючись в дівоцтві UMC (Ukrainian Mobile Communications - Український Мобільний Зв'язок) компанія стала першим мобільним оператором України та довго час була лідером мобільного ринку.

Для багатьох українців саме сім-картки цього оператора стали першими. Будучи флагманом, компанія активно розвивалася і розширював свій охоплення, а поява конкурента в особі Київстару, тільки підстьобнуло до більш активного освоєння нових територій.

Від Utel до Vodafone

В середині 2000-х компанія почала поступово підпускати ближче до себе конкурента, а потім поступово програвати ринок. Для повернення клієнтів компанія запропонувала 2007 році можливість використання 3g завдяки угоді з Utel (нинішній 3mob), який був єдиним власником ліцензії на зв'язок третього покоління.

Карта покриття 3g Водафон

Зона охоплення, при цьому була не великою, але охоплювала найбільші міста України. Справжній розвиток покриття Водафон 3g почалося в 2015 році, після покупки ліцензії на інтернет третього покоління. Саме з цього момент Vodafone, як повноправний господар, взявся за активний розвиток високошвидкісного доступу в інтернет.

Vodafone покриття 3g

На даний момент Водафон покриття 3g досить активно розвивається. Vodafone вже охопив обласні центри . Тепер поступово апгрейд обладнання доходить і до районних центрів та інших місць скупчення людей (наприклад, традиційні курортні місця). На тлі конкурентів компанія не виділяється.

Щільність ринку стільникового зв'язку досить висока, ресурси із заробляння на звичайній мобільного зв'язку себе вичерпали. Майбутнє за високошвидкісним мобільним інтернетом, тому розвиток мереж третього покоління є першочерговим і головним завданням на даному етапі розвитку.

І так як все приділяють цьому підвищену увагу, то і виділити когось із "великої трійки" неможливо. освоєння нових територій відбувається практично одночасно. Відмінності починаються в стабільності і швидкості. У тут все у колишнього МТС досить непогано.

Устаткування для роботи в мережі

Якщо Ви вирішили зупинити свій вибір на інтернеті від Vodafone, то в нашому магазині можна знайти широкий вибір роутерів Водафон і модемів Водафон . Наші фахівці допоможуть Вам визначитися з вибором і підібрати оптимальне обладнання під Ваші запити і бюджет.

В разі проблем зі якістю інтернету у нас знайдуться переносні антени для посилення сигналу. Однак для цього потрібно забратися подалі від міста. Так само ми зможемо підібрати найбільш оптимальний тарифний план. Звертайтеся, ми Вас чекаємо.